Fremtiden

Drømmene stopper aldrig, nogen er lige inden for rækkevidde og andre ligger lidt længere ude, i ja… fremtiden.
Herunder vil du kunne se nogle af de ting, jeg i en kommende byrådsperiode vil arbejde for:

 • Økonomi og Samarbejde
  Økonomien i Gribskov er god og på vej den rette vej,. Det skal vi også fremover sørge for den er. Det tror jeg bedst sker i et bredt samarbejde. Vi skal som folkevalgte respektere, at din nabo kan have stemt på andre end den politik, du står på mål for. Det brede samarbejde sikrer bedst hele Gribskovs befolkning bliver hørt.
 • Skøjte/Ishockeyhal i Gribskov
  Gribskov kommune skal have en skøjte/ishockeyhal. Det vil være et gigantisk løft af Idrætsområdet – og ikke mindst tale ind i en af mine andre visioner om at Gribskov skal være en Idrætsvenlig kommune. Måske endda i samarbejde med Team Danmark.
 • Ambitiøs folkeskole
  Folkeskolen i Gribskov bør være førstevalget. Vi skal i fællesskab udvikle folkeskolen med respekt for de enkelte skolers ret til selv at sætte dagsordenen. Vi skal sikre skolernes økonomi, så de har mulighed for mere end bare skal-opgaver.
 • Fritidsordning
  Vi har i dag en rigtig fin fritidsordning i vores folkeskoler også kaldet FO. Faktum er dog, at vi mister mange børn, når de går omkring 3.-4. klasse. Hvad skal der til? Hvordan kan vi udvikle uden nødvendigvis at afvikle?
 • Større valgfrihed for forældre
  Kommunen er til for borgerne, det må og skal aldrig være anderledes. Derfor vil jeg arbejde for en større valgfrihed på dagtilbudsområdet, så familierne får mulighed for at planlægge deres hverdag, så det passer ind hos dem og ikke så det passer ind i kommunens åbningstider.
 • Stævnepulje
  Ligesom med Idrætspas, skal det også være muligt for foreninger at søge stævnemidler, til de medlemmer der i forvejen har idrætspas, så de på lige vilkår med andre kan deltage i stævner.